zaterdag 14 januari 2012

Landelijk uitzicht en klusjes in huis

Landelijk uitzicht met Het Wad op de achtergrond


Het is heerlijk weer buiten, dus eerst even frisse lucht opgesnoven en mooie plaatjes geschoten. Je hoort er niets, behalve het geluid van de vele weidevogels, heerlijk gewoon. Het is maar een klein stukje lopen vanaf ons huis en ideaal om te wandelen met de hond. Loop je weer terug, dan hoor je in de verte het geluid van tractoren die druk bezig zijn op het land. Keurige rijen van omgeploegd land, klaargemaakt voor een nieuw seizoen.
Landelijke woonkeuken
met gietijzeren ramen

In huis zijn we bezig om in de keuken de puntjes op de "i" te zetten. Het grotere kluswerk ligt daar al achter ons en we zijn blij met het resultaat tot dusverre. De woonkeuken is voor ons echt de plek waar we de meeste tijd doorbrengen. Heerlijk op de klepbank aan de tafel. Dat heerlijk zitten had zijn beste tijd gehad. Heb een goedkoop matras op de kop getikt, hoes verwijderd en matras op maat gemaakt. Nu nog een mooie stof uitzoeken en bekleden. Zelf wil ik deze nog capitoneren, ben benieuwd of dat gaat lukken.

Klepbank Landelijke Stijl:
Meest gebruikte zitmeubel bij ons
We doen veel dingen zelf, dat scheelt in de kosten, maar bovenal vinden we het beide leuk omdat je dan "eer van je werk hebt". Zodadelijk met dochter de stad in, en mijn man gaat weer verder met het bureau voor haar. Het is al bijna af, daarna nog schuren en verven, ze heeft er helemaal zin in.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten