maandag 27 februari 2012

Landelijke Wonen: Zelf verbouwen

Op dit moment zijn we bezig met het renoveren van onze hal, of liever gezegd halletje. Het betreft de doorgang van onze hal naar de lager gelegen wookeuken. We hebben er een nieuwe vloer ingelegd. De oude vloer was absoluut niet recht, niet geïsoleerd en dus aan vervanging toe.

Lichte kleuren voor landelijk effect 

Het is een relatief kleine ruimte in ons huis. Om het optisch wat langer te laten lijken, en dus meer diepte te creëren, komen er in het nieuw aan te brengen plafond inbouwspots op één rechte lijn. De kleuren waren ook vrij donker. Wanneer alles klaar is brengen we een lichte kleur aan, net als in de keuken. De nieuw te maken lambrisering maakt de ruimte verder af. Zodra de ruimte klaar is post ik nieuwe foto's.

Lentekriebels

Oh ja, het winters tafereel in de grote vaas bij ons op de keukentafel heeft plaatsgemaakt voor een voorjaarsplaatje. Afgelopen weekend ook alweer de eerste voorbereidingen in de tuin getroffen, daarover later meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten