vrijdag 30 maart 2012

Riviera Maison, interview, zomercollectie, een heerlijke dag


Vandaag afgereisd naar het hoofdkantoor van Riviera Maison in Aalsmeer. Een interview gedaan met Nico Tijsen, stylist en creative director bij Riviera Maison. Zo sympathiek dat hij mee wilde werken, binnenkort meer hierover. Daarnaast de nieuwe zomercollectie bekeken, en ik kan je alvast één ding verklappen, het wordt een heerlijke zomer! 

Eerder deze week thuis de bloemetjes binnen en buiten gezet. Het is weer lente dus met enkele accenten is het leuk om weer iets meer kleur aan te brengen in het interieur en de tuin. Op tafel in huis prijkt een grote vaas met roze tulpen. Je wordt er gewoon vrolijk van!
Zoals ik wel eerder heb geschreven vind ik het leuk om de basis vrij neutraal te houden, zowel in huis als in de tuin. Een paar kleine kleuraccenten veranderen dan al snel de sfeer van je interieur. In de tuin zijn de basiskleuren groen en wit. De blauwe druifjes op de tuintafel passen hier subtiel bij. De grote lantaarn van Riviera Maison hebben we al een aantal jaren. Deze heeft eerst bij ons binnen gestaan, maar stond ook vorig jaar in het voorjaar en zomerseizoen al bij ons buiten, en dat gaat prima.

5 opmerkingen:

 1. Hi patricia, ik zie dat je genoten hebt. groetjes Meintje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat mooi om je zo blij te zien ben benieuwd wat er nog meer op je blog geplaatst wordt we genieten mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo te zien heb jij wel genoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat super joh, dat je dat interview mocht doen !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ontzettend leuk Patricia. Straks nog een collum in de Libelle. Het is leuk om te lezen en leuke tips, super. Groeten Anja

  BeantwoordenVerwijderen