zondag 22 april 2012

Cloche

Vandaag pogingen gedaan om de nieuwste aanwinst, een cloche, te gaan stylen. Het blijft een beetje "trial & error" om te kijken wat ik uiteindelijk zelf het leukste vind. 


"Knippen in woonmagazines"

Als basis heb ik een aantal landelijke woonmagazines genomen. Deze heb ik op een pagina geopend die ik leuk vond, en daarna het magazine opgerold. Met een stuk wit lint heb ik deze bijelkaar gebonden. Omdat deze woonmagazines nagenoeg allemaal dezelfde maat hebben, heb ik er ook eentje in stukken geknipt (ja, ik weet het, zonde...) om diverse hoogtes qua rollen te maken.


"Wijnflessen, karaf en wijnglazen"

Vervolgens heb ik het de ene keer geprobeerd met bijvoorbeeld en paar gekleurde (wijn)flessen en een wijnglas, vervolgens met een transparant karaf met glas en een versie met alleen maar woonbladen. Wat mijn uiteindelijke keuze is, weet ik eigenlijk nog niet. Dat kan zo weer veranderen. Hoop dat je wat aan de tip met woonmagazines hebt. Fijne zondag allemaal.


Groetjes Patricia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten