zaterdag 5 mei 2012

Tafelparasol, zelf maken van parasol op tafel

Te leuk vond ik deze gewoon, dit schattige parasolletje. Het zijn eigenlijk parasols geschikt voor bijvoorbeeld bruidsmeisjes, maar voor de gelegenheid heb ik er eentje omgetoverd tot tafelparasol.


Er moet nog een geschikte poot voor gemaakt worden, maar tot die tijd heb ik een andere oplossing bedacht. Ik heb een waterfles genomen, type karaf, dus aan de bovenzijde trechtervormig. Deze heb ik gevuld met schelpenzand. Door het gewicht staat deze nu behoorlijk stevig op tafel. De parasol druk je vervolgens stevig in het zand en aan de bovenzijde heb ik een stukje stof bevestigd, en voila, ons tafelparasolletje.


Je kunt het geheel natuurlijk wel verder oppimpen wanneer je dat wilt, maar voor nu vond ik het wel schattig staan. Hoop dat je weer wat aan mijn tip hebt. Het is lekker weer vandaag, dus ik ga nog wat van het zonnetje genieten.Veel plezier en veel zon toegewenst.

Groetjes Patricia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten