zaterdag 19 mei 2012

Verjaardag vieren in het zonnetje


Jarig, letterlijk en figuurlijk in het zonnetje

Het is een klein beetje traditie: ik kan mijn verjaardag eigenlijk altijd buiten vieren. Vandaag was gelukkig weer zo'n dag. De hele middag weer heerlijk met zijn allen in het zonnetje buiten kunnen zitten, zo gezellig. Morgen nog wat extra visite, wat een bofkont ben ik toch. Wie weet morgen weer zo'n heerlijk dagje.


Prachtige kadootjes van allemaal lieve mensen

Als klap op de vuurpijl ook nog eens zulke leuke kadootjes gekregen. Wat te denken van die mooie broodplank met leuke decoraties in landelijke stijl, helemaal onze smaak. Ook nog een paar mooie nieuwe chunks voor aan mijn Noosa armband en nieuwe coins voor aan mijn Quoins collier. Bloemetjes, lekkere hapjes en nog veel meer, kortom ik ben weer gruwelijk verwend. Superbedankt allemaal, vooral voor jullie komst natuurlijk!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten