donderdag 21 juni 2012

Update hal in landelijke stijl

Zoals ik in mijn vorige bericht schreef zijn we begonnen met het opnieuw inrichten van onze hal in landelijke stijl. De bedoeling is om de stijl van onze woonkeuken en tussenhal door te trekken naar de hal. Op het plaatje kunnen jullie al een beetje zien welke kant het op zal gaan. 

Laatse week heeft het verbouwen van de hal op een iets lager pitje gestaan door festiviteiten in het dorp. Was weer erg gezellig. Wel is de grote lijn zichtbaar van de kastenwand met klepbank. Ook de lambrisering is zo goed als geplaatst, en de vloer is gelegd. De kastenwand moet nu afgetimmerd worden en daarna het "leukste werkje": schroefgaten wegwerken, schuren en schilderen. Bij ons is de taakverdeling meestal zo dat mijn man het bouwwerk doet, en ik vervolgens het schilderwerk voor mijn rekening neem (schilderen doet ie wel, maar dat is niet zijn hobby ;-)). 

 Zodra de verbouwing verder is gevorderd lezen jullie meer en zal ik uiteraard ook nieuwe foto's plaatsen. Wil je meer inspiratie opdoen op het gebied van landelijk wonen of een landelijke woonstijl, neem dan ook eens een kijkje op onze moodboards, deze worden al aardig gevuld. Wie weet brengt het je op ideeën en ga je zelf ook aan de slag in je huis. Wanneer dat zo is, laat het ons dan weten en deel jouw verhaal met ons. Hoe je jouw verhaal met ons kunt delen lees je hier. Veel plezier!

Groetjes Patricia 

2 opmerkingen:

 1. Dat zal er mooi uitzien! Het begint al te komen é... Veel succes nog met de afwerking!

  Fijne avond,
  Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankje Stefanie, leuk dat je reageert. We doen ons best om er wat moois van te maken, maar moet inderdaad nog wel nodige gebeuren zoals je ziet.

  Jij ook fijne avond.

  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen