zondag 8 juli 2012

Tuinieren Landelijke Stijl

Schuur / Garage tussen groen
Afgelopen week weer volop met de heggenschaar in de weer geweest. Het heerlijke weer met veel zon en af en toe een bui zorgt er wel voor dat je de tuin weer moet gaan bijhouden. Het is even een werkje maar het geeft me altijd wel weer een goed gevoel wanneer de tuin er weer netjes uitziet.


Beukenhagen en 4 buxusvakken
rondom het "pleintje"

Gelukkig had ik ook een klein klusje dat voor wat verkoeling zorgde. Het dopje van de fontein in onze vijver was foetsie. Het was me eerder te koud om deze ergens van de bodem op te vissen, maar van de week was het een verademing om te gaan doen ;-). Dus hop, lekker fris tussen de vissen, waterlelies en andere vijverplanten. Dopje weer gevonden, en de fontein klatert weer als vanouds. 

Waterlelie bij ons in de vijver

Schattige parasols voor op tafel voor het leukste landelijk wonen verhaal

Landelijk parasolletje
Een tijdje geleden heb ik op mijn blog gepost over een tafelparasol. Nu heb ik nog twee van deze parasolletjes liggen. De parasol heeft een diameter van ongeveer 56 centimeter, ideaal dus voor op tafel, of leuk voor een bruidsmeisje. 

Parasol landelijke stijl


Voor de twee leukste landelijk wonen verhalen heb ik een parasolletje beschikbaar Stuur dus jouw woonverhaal in. Je kunt hier lezen hoe je dat kunt doen. Heb jij dus net jouw tuin opnieuw ingericht, een verbouwing van jouw woning gedaan of heb je leuke landelijke woonideeën en vind je het leuk om dit te delen? Laat het dan weten en de leukste twee inzendingen worden beloond met dit schattige parasolletje.

Groetjes PatriciaRozen in huis bloeien al meer dan een week1 opmerking:

  1. Wat een prachtige waterlelie! Kan niet wachten tot ik die ook in een tuintje kan hebben.
    Leuke site heb je zeg! Ga even wat vorige posts van je lezen, maar kan nu al zeggen dat je er een nieuwe volger bij hebt! :-)

    BeantwoordenVerwijderen