zaterdag 4 augustus 2012

Interieurstickers aanbrengen

Altijd handig, een paar extra stoeltjes binnen handbereik. Van de week deze eenvoudige witte klapstoeltjes gekocht. In mijn la vond ik nog een paar interieurstickers met de tekst "Le jour de printemps" die ik jaren geleden al eens heb laten maken. Op internet heb je diverse pagina's waar je jouw eigen interieursticker kunt samenstellen. Je bepaalt zelf het lettertype, kleur, materiaal en grootte.

Tip van mij: ga bij het aanbrengen van interieurstickers precies te werk en vooral, neem de tijd! Mijn ervaring is dat het aanbrengen van de sticker op het object niet het probleem is, maar het lostrekken van het stickervel. Het komt dan voor dat de letters niet, of niet geheel loskomen. Gebruik hiervoor gewoon de bolle kant van een theelepeltje om de letters eerst goed aan te drukken en trek vervolgens voorzichtig het stickervel los. Dan gaat het prima. Veel succes.

Groetjes Patricia

2 opmerkingen: