vrijdag 10 augustus 2012

Met landelijke woonmagazines genieten in de zon

Wonen Landelijke Stijl & Ariadne at Home
Vandaag kwam ie weer binnen met de post, de Ariadne at Home. Eerder had ik al de Wonen Landelijke Stijl gekocht. Beide zijn mijn favoriete woonmagazines, en wat is er nu leuker dan genieten van de zon en tegelijk je favoriete woonbladen lezen..Heggen en grind weer strak..


Dat heb ik dus ook gedaan. Beide woonbladen vind ik nog altijd erg inspirerend. Het is heerlijk om te kijken hoe landelijk wonen vorm krijgt in de verschillende reportages. Soms zijn het maar kleine details die je dan toevallig opmerkt en waar je wat mee kunt in je eigen interieur.


Voor mij zit de vakantie er alweer op, maar zo'n middagje zon en relaxen in de tuin? Ik kan er aan wennen...

Groetjes Patricia

2 opmerkingen:

 1. Heerlijk! Dat verveelt nooit...

  Fijn weekend!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh dat is genieten hè!
  Heerlijk. Om in het zonnetje van tijdschriften te genieten..

  Liefs,
  Maïsha

  BeantwoordenVerwijderen