vrijdag 31 augustus 2012

Verlichting weer eerder aan en foto's uitzoeken

Het was een regenachtige dag vandaag en dat merk je meteen. s'Avonds wordt het dan sneller donker, zeker in onze woonkeuken, die op het noorden is gelegen. Het wordt dan weer eerder tijd voor de kaarsjes en ook de lampen kunnen wat vroeger aan. Ach, dat heeft ook wel weer iets. Ben nog steeds erg blij met onze maritieme lampen boven de eettafel. Het geeft naast de inbouwspots toch ook wel weer iets extra's in de keuken.

In onze hal heb ik weer wat foto's geplaatst. Het is best even zoeken naar foto's die je leuk vindt, en hoe je ze wilt plaatsen. Zoals je kunt zien op de foto, staan of hangen ze niet netjes naast elkaar, maar overlappen ze elkaar ook. Dat geeft een iets meer nonchalante look. Ik weet nog niet of ik het zo laat en ik moet nog een paar fotolijstjes vullen. De foto's zijn bewust niet in kleur, maar in zwart-wit of sepia, dat geeft een meer rustige uitstraling vind ik zelf.

Nog maar even zoeken in het digitale fotobestand om nog wat foto's te vinden, ook wel weer leuk om te doen. Het laat je weer eens zien hoe snel de tijd soms gaat...Groetjes Patricia

4 opmerkingen:

 1. MOOIE LAMP IS HET ZEKER ZEG!
  PLAATJE!
  LEUK ZO JE FOTO'S!

  FIJNE DAG,

  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat leuk gedaan met de foto's....en die lamp....GAAF!

  Fijn weekend

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's zeg! Ik vind je deuren echt prachtig.
  Maar ook je lamp!!

  Liefs,
  Maïsha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lamp! Waar heb je die gekocht? Zijn ze nog te koop?

  Groeten,
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen