donderdag 13 september 2012

Decoreren Landelijke Stijl

Vandaag het woonblad Decoreren Landelijke Stijl gekocht. Dat is niet een blad wat ik regelmatig koop, maar er staan absoluut leuke ideeën in. In deze uitgave, Najaar 2012, ondermeer een idee om zelf een radiatorombouw te maken en het zelf capitonneren van een bedeind met behulp van schroeven en sluitringen. Het laatste is net weer even een andere methode dan in het artikel wat ik al eens eerder heb geplaatst over zelf capitonneren .

Radiatorombouw zelf maken

Radiatorombouw woonkeuken
Wij hebben de diverse radiatoren bij ons in huis ook voorzien van een ombouw die we zelf hebben gemaakt. Natuurlijk kun je tegenwoordig in de diverse bouwmarkten of speciaalzaken kant en klare pakketten krijgen waarbij je de radiatorombouw zelf op maat kunt maken.


Radiatorombouw woonkamer

Vind je het leuk om het zelf te ontwerpen en te maken, dan kunnen de tips zoals in dit woonmagazine uiteraard van pas komen. Op zich is het zelf maken van een radiatorombouw een relatief eenvoudige klus wanneer je een klein beetje kluservaring hebt. Het leuke van zelf maken is dat je het helemaal in de stijl kunt doen die bij jouw woonstijl past. Zo hebben wij er bijvoorbeeld voor gekozen om de radiatorombouw in de woonkamer extra diep te maken,  zodat je eventueel kussens kunt plaatsen om op te zitten. Staat superleuk vind ik zelf, vooral wanneer je wat hogere ramen hebt.

Ach, er stonden nog veel meer leuke ideetjes in, moeite waard dus om even te lezen. Ik heb ervan genoten.

Groetjes Patricia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten