donderdag 27 september 2012

Riviera Maison Aanbieding

Verrassing....
Autumn Arrivals bij Riviera Maison. Vandaag was de aanbieding twee Stanford Hurricane Large voor de prijs van één, en laat ik die nu net zo leuk vinden. Helemaal leuk voor de herfst en winter. Via de website bestellen lukte niet meer, was al uitverkocht kreeg ik als melding, zo jammer.

Cloche Landelijke Stijl


Vanochtend moest ik werken en toen ik thuis kwam stond er een verrassing voor me klaar. Mijn man was naar de winkel van Jolijt in Leeuwarden gereden en daar waren ze nog wel te krijgen, zo lief. Toen ik dus thuis kwam, stond de verrassing mooi voor me uitgestald. Het is ook altijd zo leuk ingepakt dat het bijna zonde is om het uit te pakken.


Eerder schreef ik al over het decoreren van een cloche. Bij deze twee cloches heb ik het heel simpel gehouden. Rondom de cremekleurige kaars heb ik wat boomschors gelegd. Bij ons in de tuin heb ik onder de kastanjeboom gezocht naar een paar groene schillen van kastanjes en deze op de schors gelegd. Helemaal in de herfstsfeer dus. De tijd voor kaarsjes is weer aangebroken, staat altijd zo gezellig.

Groetjes Patricia2 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend lief van je man dat hij speciaal voor jou dit is gaan halen! Dat zit deze winter dus wel goed...niet alleen met deze mooie geschenken, maar ook met de liefde!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is nog eens leuk thuiskomen! Ze zien er prachtig uit, net als de verpakking.

    Fijne avond. Groeten, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen