zondag 16 september 2012

Woonaccessoires voor herinneringen zelf maken

Je dierbaarste herinneringen aan vroegere tijden verdienen een mooi plekje in je huis. Ik denk dat vele van jullie dat wel herkennen. Zo heb ik bijvoorbeeld zelf een aantal dingen van onze dochter uit haar babytijd een mooi plekje gegeven.


Haar eerste rompertje heb ik bewerkt met Pretex decoratieverharder en deze "opgehangen" aan een echt waslijntje met mini knijpertjes. Een leuk lijstje met diepte er omheen en je hebt een superleuk woonaccessoire in landelijke stijl. Ook heb ik een aantal babyspulletjes geplaatst in een klein vitrine kastje, precies groot genoeg voor haar eerste babyborsteltje, zwangerschapsketting met bel (Bola), knuffeltje, bijtring etc.

Het meest logische waar je aan denkt bij herinneringen zijn natuurlijk foto's. Op onze slaapkamer staat een grote sitetable met daarop meerdere lijstjes met foto's uit vroegere tijden. Op de onderste plank heb ik een grote rieten mand geplaatst met een aantal heerlijke kleden, kussentjes en een paar kleine accessoires zoals een klein dienblad en een knuffel met een herinnering.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt om weer eens in die oude spulletjes van vroeger "te graven" en er iets leuks mee te doen. Fijne dag allemaal.

Groetjes Patricia

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke idee-en!
  Nog een fijne zondag

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat rompertje... wat een geweldig idee!!

  Heb zelf een online winkel in meubels en decoratie! En dit soort inspiratie vind ik dan ook geweldig!!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen