zondag 25 november 2012

Kerstfair en Klusjesdag


Gisteren ben ik met een vriendin naar de Kerstsprokkelfair in Ryptsjerk geweest. Zo gezellig en wat een hoop leuke dingen weer te krijgen voor deze kerst. Wel een beetje een vreemd idee, want eigenlijk ben ik juist bezig met de styling voor het voorjaar. De reportage waar ik eerder over schreef zal dit voorjaar uitkomen en moet dus ook de voorjaarssfeer uitademen. Dus, totdat de fotografe komt voor de interieurfoto's, nog even geen kerstsfeer aanbrengen, maar... mijn handen jeuken.

Op de kerstfair gisteren een paar leuke landelijke woonaccessoires kunnen bemachtigen. Ze staan alweer bij ons op de eettafel in de woonkeuken. Vooral de klosjes met touw en kant vind ik zo leuk. Ze staan zo sierlijk in de nieuwe gruttersbak. Vandaag was een dag voor klusjes. Manden vol schone was die niet automatisch de kast weer inloopt. 

Mijn man was druk bezig met schuren in de hal. Gisteren had hij alle hoge plinten op maat gemaakt en bevestigd. Daarna moest alles geplamuurd worden en vandaag dus schuren en schoonmaken. Nu is het verfklaar, dus zodadelijk samen de grondverf aanbrengen, dan kan dat vannacht mooi drogen. Nu eerst nog even aan de erwtensoep, het is tenslotte snertweer vandaag. Later vanavond nog even met de beentjes languit en dan is het weekend alweer voorbij. Fijne zondagavond nog voor iedereen.  

Groetjes Patricia

3 opmerkingen:

 1. Deze klossen zag ik ook op de C&C fair, ik vond ze ook al zo leuk! Een mooie aanwinst! Succes met het klussen!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk die klossen idd, staat mooi ! en wat een compliment voor jullie dat jullie interieur in een woonblad komt ! super.
  groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke klossen, helaas door tijdgebrek niet aan de sprokkelfair toegekomen dit jaar :(, wellicht volgend jaar..Fijne avond!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen