donderdag 8 november 2012

Magazine Wonen Landelijke Stijl met luxe Kerstbijlage

Ook al is het nog relatief vroeg, steeds vaker zie je ze al voorbijkomen momenteel, de sfeervolle kerstfoto's. Deze week zat ik bijvoorbeeld op Pinterest te kijken, en ook daar al steeds meer sfeerimpressies die met kerst te maken hebben. Vanmiddag de Wonen Landelijke Stijl weer gekocht, met kerstbijlage deze keer. Wanneer je dat ziet begint het helemaal weer te kriebelen. Prachtige plaatjes en leuke kerstcreaties om zelf te maken. Ik vind het zelf nog te vroeg om het huis in kerstsfeer te brengen, maar alvast wat ideetjes op doen onder het genot van een kop koffie kan altijd toch?De nieuwe Ariadne at Home agenda 2013 is ook weer helemaal super. Zelf gebruik ik de agenda van Ariadne al jaren. Ondanks dat je natuurlijk al je afspraken wel kwijt kunt in je smartphone, vind ik het ideaal om deze centraal in onze woonkeuken te hebben. Je loopt er altijd langs, dus mis ik niets. Daarnaast is het natuurlijk ook een prachtig woonaccessoire met mooie sfeerfoto's.

Groetjes Patricia 

2 opmerkingen:

 1. De nieuwe WLS ligt hier naast mij, daar kom je inderdaad helemaal in kerstsfeer. Mooie reportages, ook van een aantal blogsters. Ik heb al jaren de Seasons agenda, daarvoor had ik de agenda van Home & Garden. Als de agenda's een paar jaar oud zijn, haal ik de mooie foto's eruit...ideaal om die te bewaren!

  Fijne avond! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gisteren lag de nieuwe WLS hier ook in de bus, ik vind het echt een bron van inspiratie...de agenda van Ariadne staat hier prominent op een boekenstandaard in de keuken, ik kan zo genieten van de plaatjes...

  Fijne dag!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen