zondag 18 november 2012

Tijdloos

Riviera Maison Classics

Riviera Maison "Tea for One"
Riviera Maison "Bowl for Hot Soup"


Het viel me eigenlijk deze week pas op. Soms heb je van die woonaccessoires die je al een paar jaar in huis hebt, maar die op één of andere manier tijdloos blijven. Een goed voorbeeld daarvan bij ons in het interieur zijn twee Riviera Maison classics, zo mag ik het bijna wel noemen. Jaren geleden kocht ik ze namelijk al, het theesetje "Tea for One" en de soepkom "Bowl for Hot Soup". Vele woonaccessoires vervang je wel weer eens voor iets anders, maar deze zijn eigenlijk altijd blijven staan. Benieuwd hoe herkenbaar dit voor jullie is...

Na een weekje wachten...

Vorig weekend de foto's toegestuurd zoals ik hier al schreef, en afgelopen vrijdag kreeg ik een berichtje. Het gaat door!! Joehoeeee, zo blij, en heb er zoveel zin in. Tegelijk is het ook best spannend. De foto's en reportages die je normaal altijd in de magazines ziet zijn altijd zo mooi. Zouden ze er bij ons ook zoiets moois van kunnen maken? Ben zo benieuwd..., maar duurt nog wel even voor verschijning hoor, dat zal in het voorjaar zijn. Over classics gesproken trouwens, de Storage Box "Le jour de Printemps" voor tijdschriften die je op de afbeelding ziet, heeft mijn man een paar jaar geleden al eens gemaakt en die heeft ook nog altijd een mooi plekje in ons interieur. De interieursticker herken je misschien wel, want deze heb ik onlangs nog eens hergebruikt.

Buiten nog even een paar foto's gemaakt. Deze accessoires hangen bij ons in de veranda. Ik vind het altijd mooi om te zien hoe de look verandert door de invloeden van het weer. Nu zijn ze op het mooist, volgend jaar zal de roest de overhand hebben genomen vrees ik, nu is dat nog bescheiden.

Fijne zondag allemaal.

Groetjes Patricia

3 opmerkingen:

 1. Hier staan ook een aantal RM accessoires en zoals je zegt, ze blijven mooi. Gisteren was ik nog in de Riviera Maison winkel in Den Haag, vier verdiepingen hoog, een prachtige zaak. Toch zou ik niet een geheel RM huis willen hebben, een eigen stijl vind ik dan toch mooier.

  Gaaf dat de reportage doorgaat, dat lijkt mij ook reuze spannend!

  Een fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb idd ook wat items die tijdloos zijn, ze passen zich moeiteloos aan aan mijn grillen, ha ha! Ik moet denk ik nog even je andere post lezen, want volgens mij heb ik iets gemist...

  Fijne dag!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat ze bij Rm de mokken have tea with me weer in de collectie nemen en ook alles met die tekststijl in de winkel moeten brengen, vind veel van de teksten op spullen nu niet mooi meer, te druk vaak

  BeantwoordenVerwijderen