zaterdag 22 december 2012

Je kon er op wachten...

Cats and Christmas

Ja, je kon er inderdaad op wachten: wanneer gaat de eerste kerstbal sneuvelen? Het mooie was dat de kat het in eerste instantie had voorzien op de ratan kerstklokjes die in de boom hangen. Dat is op zich niet zo'n probleem, die slaat ie uit de kerstboom en vindt je wel ergens in de kamer terug. Vanochtend niet, één van die glimmende kerstballen was toch ook wel erg aantrekkelijk. Het resultaat staat op de bijgevoegde foto.

Wat ik dit jaar wel erg leuk vond zijn kerstballen die je zelf kunt pimpen. Het zijn gewoon van die transparante plastic kerstballen die je zelf kunt decoreren in de stijl die jij wilt. Omdat de meeste kerstornamenten in de boom zilverkleur, wit of bruin zijn, heb ik voor deze kleuren gekozen.


Sinterkerst vieren

Vandaag samen met collega's gaan we Sinterkerst vieren, ja inderdaad, bijna net als in die reclame van "Sinter-Kerst-en-Nieuw". Het is traditie bij ons op het werk. Eerst met zijn allen vergaderen en daarna surprises, gedichten en cadeautjes. Ik heb er zin in, het is altijd een gezellige happening. Mijn surprise zie je op de foto. Voor een vriendin heb ik een mini rookstoel gemaakt. Daaronder een canvasdoek geverfd in de kleur Van Dijck Roze. Ze is ook altijd aan het knutselen, stylen en dingetjes opknappen en ik weet dat ze ook van landelijke tinten houdt, dus deze fraaie roze kleur zal zeker in de smaak vallen, not...Ze had onlangs een oude rookstoel gekocht die ze gaat opknappen, kan ze mooi even oefenen op dit mini-exemplaar. Voor de rest staat er dit weekend weinig op de planning, dus morgen een lekker rustig dagje voor de boeg zo vlak voor kerst.

Een heel fijn weekend allemaal en natuurlijk merry christmas!!

Groetjes Patricia2 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee, zeg! Het was vast een heel erg leuk Sinterkerstfeest! Ik wens jou en je familie hele fijne kerstdagen!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo Patricia, was op zoek naar een paar goede adressen om de komende dagen te bezoeken en bij toeval kwam ik je blog tegen. hartstikke leuk ziet t er uit , brengt me wel op een n idee om zelf ook t e.e.a. in kaart te brengen.
  Tja Christmas en Cat, we kennen t hier ook. heerlijk zoals ze zich uitleeft in de boom.
  Succes
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen