maandag 3 december 2012

Kerstsfeer Disneyland Parijs


Schattige Disney kerstbal gekocht
Afgelopen weekend heerlijk genoten van een lang weekend Disneyland Parijs. Een paar jaar geleden zijn we hier ook al eens in de weken voor kerst geweest, en die tijd van het jaar heeft gewoon iets magisch. Toen pakken met sneeuw, deze keer niet, maar dat maakte de pret niet minder.
Voor ons verblijf deze keer geen hotel gekozen, maar een huisje gehuurd, en ik kan zeggen, een echte aanrader. Ook voor de meeste hotels geldt dat je per shuttlebus wordt vervoerd naar het park, en dat was hier ook zo. Binnen 10 minuutjes sta je voor de ingang van het park, echt ideaal. Het huisje was prachtig gelegen en in landelijke stijl ingericht. De inbouwkast voor kleding had bijvoorbeeld ook van die mooie openslaande paneeldeurtjes met glas en gordijntjes erachter. In de ochtend werd je wakker gemaakt door de zwanen die tussen de huisjes door waggelden, op zoek naar brood natuurlijk. Kortom, een rustig park met alle faciliteiten waar je heerlijk tot rust komt na een dagje Disneypark.

Vandaag even rustig bijkomen, veel gelopen afgelopen weekend, en deze week weer druk aan het werk in huis om nog wat klussen af te maken. Fijne dag allemaal.

Groetjes Patricia

Oude lantaarns in Frontierland


Zo leuk die oude ambacht spullen vlak bij Big Thunder Mountain

3 opmerkingen:

 1. Big Thunder Mountain!!! Onze favoriet. 2 jaar geleden zijn wij voor het laatst geweest met de kinderen. 's avonds nog een paar keer achter elkaar in deze achtbaan als het niet druk was. Ik blijf het gewoon leuk vinden Disneyland. Fijne week, Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh, wat lekker om er even een weekend tussenuit te gaan en dan ook nog eens naar Disneyland Parijs. We waren er jaren geleden, in het jaar dat het park open ging!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waar hebben jullie het huisje gehuurd?

  Grtjes Leen

  BeantwoordenVerwijderen