zondag 13 januari 2013

In Friesland nog niet overal eerste laagje ijs...


Wanneer je de kranten mag geloven komt Nederland alweer in de ban van natuurijs. Vanmiddag dus een kijkje nemen in het noordoosten van Friesland om even een check te doen, het resultaat zie je op de foto: nog even geen Elfstedentocht beelden, maar wel een mooi landelijk plaatje. Nu moet ik wel zeggen dat het wel erg leuk zou zijn wanneer we weer op natuurijs kunnen schaatsen. Het was vandaag echt prachtig weer, en ik kan me nog herinneren hoe geweldig het vorig jaar was om bij het bruggetje van Bartlehiem op het ijs te staan, wat een sfeertje.


Verder dit weekend lekker rustig aan gedaan. Uiteraard wel in de hal bezig geweest. Plafondlijsten geplaatst en de nodige afwerklijsten gemaakt en gemonteerd. Later deze week staan het schuurwerk en het schilderen op de planning. Nu eerst nog even genieten van een relaxte zondag.

Fijne dag allemaal.

Groetjes Patricia2 opmerkingen:

 1. Hier , in het midden van Nederlan, ook nog weinig ijsvorming hoor, wel heerlijk koud.
  Wel lekker om even kleine klusjes te doen...
  Geniet van je avond,

  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Patricia, ook ik woon in Friesland, en aan het water, maar nog helemaal niks hoor, alleen op onze vijver een klein laagje. Toen ik vanmiddag mijn neefjes na een logeerpartijtje naar huis bracht, lag daar zelfs de natuurijsbaan, ondergelopen water, nog niet eens helemaal dicht. Dus, er moet nog veel gebeuren.....
  Fijne avond nog, groet, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen