zondag 20 januari 2013

Decoreren met mini schaatsjes

Mini-schaatsjes landelijke stijl
Friese doorlopers

Deze week was het heerlijk schaatsweer. Zelf ben ik niet echt een liefhebber, dus laat mij maar decoreren met mini-schaatsjes. Vorig jaar heb ik al eens een foto geplaatst van mini-schaatsen, die kun je hier zien.

Dit jaar heb ik nog kleinere nostalgische schaatsjes, type Friese doorloper, kunnen vinden zoals je kunt zien op de foto. Ik heb ze met kunstsneeuw en sphagnum onder een glazen stolp geplaatst. De schaatsen die je ziet zijn maar 7 cm groot. Ik heb ze gekocht bij 1622 Lifestyle in Dokkum, zo leuk.

Heerlijk schaatsen in Friesland
Vandaag is het wel echt koud buiten. Het waait aanzienlijk harder dan eerder deze week, dus echt aangenaam vind ik het niet. Vanmiddag ben ik daarom verder gegaan met het schilderen van de luiken. Dat kan lekker warm binnen. 

Fijne zondag nog.

Groetjes Patricia

Mooie witte tulpen voor lentegevoel
Decoreren landelijke stijl

4 opmerkingen:

 1. Leuk zijn ze die friese doorlopers, ik heb vorig jaar ook een heel klein formaatje gekocht, daar kun je heerlijk mee decoreren.
  Het is buiten idd heel erg koud...dus maar lekekr bij de kachel:)

  Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk winters plaatje zo met die schaatsjes. Lieve groet, Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's zeg! Ik ben ook geen schaatster dus ik was ook heerlijk binnen gebleven om te haken.
  Ik zie dat jij reclame op jouw blog hebt; hoe bevalt jou dat???
  Groetjes van Nicole
  -Maaksels en Meer-

  BeantwoordenVerwijderen