woensdag 30 januari 2013

Workshop Zpagetti haken

Zpagetti garen plus haakpen voor woonkussen
Dat was echt lang geleden, dat ik eens een workshop heb gevolgd. In het verleden heb ik dit regelmatig gedaan, zoals een workshop bloemschikken en een workshop teddybeer maken. Het was altijd erg leuk om te doen. Gezellig met een clubje dames een avondje creatief bezig zijn.

Gisteravond eindelijk weer eens de kans om een workshop te volgen: Zpagetti haken. Ik zag laatst de aankondiging dat deze workshop werd georganiseerd bij ons in het dorpshuis, en had meteen zin om mee te doen. Ik kan je zeggen: het is erg leuk om te doen. Natuurlijk ben ik nog maar een beginner, en ik heb al diverse mooie creaties voorbij zien komen op de vele blogs, internetpagina's en bijvoorbeeld Pinterest, maar zelf ben ik maar eenvoudig begonnen met het maken van een kussenhoes.

Oh ja, nog leuke theelichthouder in vorm van vogelkooi bemachtigd
Op de avond zelf heb ik één kant van het kussen af kunnen maken, en nu de andere helft nog maken. Zodra mijn kussentje helemaal klaar is post ik dat hier natuurlijk. Later deze week hangen waarschijnlijk ook de luiken in de keuken en gaan we verder met de ruimte van de trap naar de eerste verdieping.

Groetjes Patricia

2 opmerkingen:

 1. Wat is dat leuk zeg, zeker omdat je het samen doet is het nog gezellig ook.
  En het is gewoon zo leuk om te doen...voordat je het weet haak je de hele dag.

  Lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Patricia, wilde Wina niet mee? Ze is nu bezig met een zpagetti hanging basket voor mij en ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden! Leuk zo'n kussen, die zou ik ook nog wel eens willen maken!

  BeantwoordenVerwijderen