zaterdag 9 februari 2013

Friesland, het Friese wad

Vandaag even geen foto's van een landelijk interieur of klusprojecten. Het was heerlijk winterweer, en dus heb ik een paar prachtige foto's gemaakt hier vlakbij over het Friese wad. Wanneer het helder weer is heb je een prachtig uitzicht richting de Friese Waddeneilanden. Laat het je inspireren om voor een vakantie of weekend naar Friesland te komen en te genieten van de weidse uitzichten.Nu nog even relaxen, en straks vieren we nog de verjaardag van mijn hubby die van de week jarig was, gezellig. Iedereen een gezellig weekend gewenst. Even een frisse neus halen met dit mooie weer is een aanrader. Tot volgende keer.

Groetjes Patricia


3 opmerkingen:

 1. Een heel mooi wad en ook dit is mooi hoor...prachtig is de natuur zo...het straalt rust uit.


  Fijn weekend en lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Patricia, ik volg je eigenlijk al een tijdje via Twitter en dacht, laat ik eens even op de blog gaan kijken. Je hebt hele leuke ideeën. Ik ga je hier ook volgen.

  Fijn weekend,
  Groetjes Patries

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Patricia, wij willen graag van de zomer naar Friesland komen, alleen hebben nog geen vakantiebestemming/locatie. Heb je soms suggesties voor ons? Weet je leuke huisjes/plekjes/plaatjes? Neem ook eens een kijkje op mijn blog en wie weet tot hores. Fijne dag nog en lieve-groetjes, Verie ♥

  BeantwoordenVerwijderen