zaterdag 23 februari 2013

Kasten inrichten


De voorjaarsschoonmaakkriebels, ik heb er last van. Deze week de kasten weer eens helemaal leeggehaald om schoon te maken. Sommige spullen hebben het veld geruimd, andere hebben weer een iets meer prominente plaats gekregen.

Mijn allereerste Riviera Maison woonaccessoire bijvoorbeeld. Het is een zogenaamde shutter-lantaarn die ik al een tijd niet meer had gebruikt. Ik heb er nu maar weer een plaatsje voor vrij gemaakt. Daarnaast weer (een klein beetje) groen in huis gehaald in de vorm van witte druifjes.

Dit weekend
staat het aflakken van de trap in de hal op het programma. Grondverf hebben we vorige  week aangebracht. Het is wel een gedoe hoor, de trap en de hal verven, zeker omdat je er ook rekening mee moet houden dat je nog wel boven moet kunnen komen. Dus tredes om en om schilderen, zodat je er in ieder geval nog langs kunt. Ik hoop binnenkort het eindresultaat te kunnen laten zien. Goed weekend allemaal.

Groetjes Patricia


4 opmerkingen:

 1. Lekker even opruimen en dan wisselen met je accessoires...altijd leuk om groen in huis te hebben, hier ook hoor, het geeft gewoon meer sfeer.

  Goed weekend en lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Patricia, Jij bent lekker bezig nu de voorjaarskriebels je te pakken hebben..Even veel werk om te schilderen ,maar dan heb je ook wat.Sterkte met het werk en geniet er van als het klaar is..Lief al die tere bloempjes in huis.Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk hoor dat opruimen, ik doe het ook graag.
  Wat een prachtige rapportage in decoreren landelijke stijl. Je hebt een prachtig huis, ben benieuwd of er op je blog nog ruimtes aan bod komen die in de decoreren niet te zien waren.

  groetjes Sot & Tof

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve header heb je.....
  Mooi die witte druifjes he?! Ik heb er ook verschillende staan....
  Oh de trap schilderen....vorig jaar gedaan en idd rekening houden dat je om en om schilderd....suc6!!

  Lieve groet,
  Hanny

  BeantwoordenVerwijderen