vrijdag 15 februari 2013

Linnen in glazen voorraadpot

Glazen stolpen, voorraadpotten, ze zijn zo leuk om mee te decoreren. Natuurlijk is een voorraadpot ook functioneel. Neem bijvoorbeeld de glazen pot bij ons in de kast, gevuld met spekjes.... van die roze met gele, .... zo slecht ;-) 

De hoge glazen voorraadpot op de foto heb ik gedecoreerd met linnen servetten en ratan servetringen. Het ideetje zag ik in een winkel en het staat zo mooi, al zeg ik het zelf. De servetten zijn van At Home with Marieke, de ene is geblokt met grijze en witte tinten en de andere helemaal grijs met mooie stoere stiksels. Samen met de ratan servetringen krijgt het totale plaatje een warme landelijke uitstraling. Zo heb je weer eens wat anders dan snoepjes, koekjes of bloemen. Vind je het een leuk idee of heb je zelf leuke decoratietips voor cloches of glaswerk, laat het me weten. Hoe dan ook, het blijft leuk om te doen, bekijk ook maar eens mijn eerdere artikel over het decoreren met een glazen cloche.

Groetjes Patricia
2 opmerkingen:

 1. hey hoi, ik zag laatst dat iemand mooie zwartwit foto's in een stolp/voorraadpot had gedaan, stond ook heel mooi, denk dat ik binnenkort ook even uitvoer !
  groetjes gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk idee, het staat inderdaad erg leuk, ik heb in een glazen pot ook een mooie placemat opgerold en daarbij oude lepeltjes...de pot is gevuld en niet miet iets lekkers:)

  Lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen