donderdag 14 februari 2013

Magazine Decoreren Landelijke Stijl Voorjaar 2013

Een tijdje geleden schreef ik al op onze woonblog dat we gevraagd waren mee te willen werken aan een reportage voor het woonblad Decoreren Landelijke Stijl, de voorjaarseditie 2013. Het antwoord was uiteraard: Jaaaaaa!!! In december hebben de fotoshoot en het interview hiervoor plaatsgevonden.

Het woonmagazine ligt nu in de winkels, en wat is het mooi geworden. Echt, ik was zo verrast toen ik het eindresultaat zag, prachtig gewoon. Van te voren hadden we uiteraard de tekst gekregen en deze al gelezen. Ook enkele foto's hadden we al kunnen zien, maar de complete woonreportage zoals deze in de rubriek  "Binnenkijken" er uit zou zien... geen idee. De verrassing was dan ook groot toen we zagen dat er een prachtige tien pagina's tellende reportage van was gemaakt. Een kleine preview zie je op de bijgevoegde foto.


Nu wil ik sowieso zeggen dat deze editie weer hartstikke leuk is om te lezen. Zoveel leuke tips en workshops over styling met bloemen en interieur. Ik kreeg gewoon weer helemaal zin in het voorjaar, kortom, veel leesplezier. (En ja, natuurlijk ben ik bij deze editie een klein beetje bevooroordeeld en trots... glunder glunder glunder)

Natuurlijk wil ik Britt Slegers en redactie, Marjon Hoogervorst (fotografie) en Margriet de Groot (tekst)  hartelijk bedanken voor het prachtige eindresultaat. We zijn er superblij mee.

Groetjes Patricia


8 opmerkingen:

 1. zooo!! wat leuk zeg
  ik ga kijken hoor!
  groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. BEN JIJ DAT!
  IK BEN LID VAN DAT BLAD.
  WAT EEN LEUK HUIS HEB JIJ!
  GENOTEN VAN JE BINNEN KIJKER!

  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zal ik je eens wat vertellen??? dat dit artikel,(niet wetende dat het jou huis was..) mij de doorslag heeft gegeven om het blad te kopen!!!
  wat leuk...enne...wees maar trots!!!
  genietse..

  groetjes manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil meeeer zien!!

  Dat blad van de keuken is graniet?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Morgen direct naar de winkel...superleuk dat er een reportage bij jullie gemaakt is.

  Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem ook gelezen, maar wist niet dat jij dat was, wat heb je een gezellig huis ! Leuke binnenkijker !
  Groetjes Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig! En zo cool om jullie in dat blad te zien :-)
  X
  Emke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super!Wat een gezellig huis heb je.
  En ik ga je blog volgen! Nog een héél erg fijne avond, Leen

  BeantwoordenVerwijderen