dinsdag 5 februari 2013

Woonkussens zelf maken

Woonkussens in de erkerkamer
Na mijn workshop Zpagetti haken van vorige week ben ik vrolijk thuis doorgegaan met haken. Best een leuke bezigheid hoor, s'avonds op de klepbank voor de tv, kopje thee erbij. Dus, lijkt het je een leuke bezigheid, het is echt niet moeilijk, gewoon doen. Het eerste woonkussen had ik vorige week al afgemaakt, maar ik wilde er nog een tweede bij maken. Kwam ik (natuurlijk) net een klein beetje garen tekort, dus die heb ik vanmiddag nog opgehaald en daarna heb ik het tweede woonkussen ook afgemaakt.

Close-up Woonkussen
Op de bijgevoegde foto's zie je het eindresultaat. Daarnaast heb ik weer wat extra lente in huis gehaald. Iets te voorbarig geloof ik, want er schijnt een nieuwe vorstperiode aan te komen. De plant die je ziet is een Lelietje van Dalen (meiklokje) voor de liefhebbers. De ruiter te paard heb ik onlangs in een tuincentrum gekocht.

Groetjes Patricia

Lelietje van Dalen

Zelfgemaakte gehaakte woonkussens

1 opmerking:

  1. Ziet er prachtig uit Patricia! Ik kom nog wel eens bij je in de "leer", leuk voor in de vakantie... op de camping bijv. Heerlijk om de lente in huis te halen, mocht de winter komen, dan de gordijnen maar dicht...;-) x Cindy

    BeantwoordenVerwijderen