maandag 18 maart 2013

Bloemen

Wild boeketje
Bloemetje

Al meer dan een jaar werk ik samen met mijn man met heel veel plezier aan onze landelijk wonen blog. Toen ik vanochtend naar buiten keek, zag ik weer.... sneeuw. Toch moest ik denken aan bloemen, een symbolisch bloemetje voor al onze lieve lezeressen, lezers, volgsters en volgers welteverstaan. Waarom? Om jullie te bedanken voor al jullie lieve reacties via onze blog, mail, Twitter of Pinterest. We vinden het zó leuk om te lezen dat jullie onze posts waarderen.

Zelf halen wij ook heel veel inspiratie uit al de mooie blogs die vele van jullie zelf maken en bijhouden. Het zijn er zo veel dat het onmogelijk is om altijd overal op te reageren en alles te lezen, vandaar dit symbolische bloemetje. Het is een speciaal bloemetje, want het is vorig jaar geplukt door onze dochter, met liefde dus.

Bij Riviera Maison in Aalsmeer
Bloemenkrans en andere ideeën

Met de lente in aantocht zie ik op vele blogs weer de meest mooie creaties met het thema lente voorbij komen. Leuke ideeën met kransen, eieren, bloemdecoraties, ik krijg gewoon helemaal zin in de lente wanneer ik dat allemaal zie. Bij kransen moet ik ook gelijk terugdenken aan ons bezoek bij Riviera Maison in Aalsmeer, al bijna weer een jaar geleden (time flies..). Daar hebben we toen een interview gedaan met creative director Nico Tijsen. Dat interview kun je hier nog eens nalezen. Wat ik me zeker ook kan herinneren is de reusachtige, prachtige krans die je achter mij (druk kletsend) ziet op de bijgevoegde foto. Daar wordt je toch helemaal vrolijk van? Fijne dag en nogmaals bedankt allemaal, ook namens mijn hubby ;-). We hopen jullie hier nog vaak terug te zien.

Groetjes Patricia

PS. Nog niet echt in de tuin kunnen werken. Dan maar lekker bladeren in onderstaande woonmagazine Tuinen Landelijke Stijl. Altijd leuk om inspiratie op te doen.


6 opmerkingen:

 1. Bedankt voor het bloemetje! Hier ook helemaal zin in het voorjaar (helaas deze week nog even niet...)

  Fijne avond

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo is het maar net. Als het buiten niet mee wil werken dan moeten we het binnen maar opvrolijken. En intussen vast dromen van de tuin. Groet, Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je gang is mooi geworden, ben benieuwd naar het resultaat als alles gestyled is. Voor nu inderdaad maar even lekker geniet van een tuinblaadje....

  groetjes Sot & tof

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel voor je bloemetje en jij ook bedankt voor de leuke inspiratie en foto's. En dat is toch zo leuk in blogland, dat we elkaar zo inspireren, tips geven waar wat te koop is, samen oplossingen bedenken voor de onvoorziene dingen die tijdens klussen altijd opdagen en nog veel meer. En reacties lezen, zóóó leuk!
  Nog een hele leuke inspiratie-week!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief boeketje zeg, dat hebben we nu wel nodig.
  Wat leuk dat je bij Riviera Maison een interview hebt gedaan..een kijkje achter de schermen.

  Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ontdek net je blog......boordevol inspiratie.
  Ga je graag volgen.

  Fijn weekend

  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen