zaterdag 30 maart 2013

Decoratie Pasen

Zomertijd

Vannacht gaat de klok weer een uur vooruit. De zomertijd gaat weer beginnen, of ook wel de tweede wintertijd zo lees ik her en der op internet. Dat is ook niet zo gek, want toen ik vanochtend wakker werd zag ik (wederom) sneeuw. Morgen is het eerste paasdag en ik wil je laten zien hoe je met heel eenvoudige accessoires toch een leuk paastafereeltje kunt maken.

Decoraties Pasen

Eenvoudige Paasdecoratie
Dit jaar wilde ik liever een decoratie die eenvoudig is en natuurlijk oogt. Hou je dus niet zo van paastakken met talloze eitjes, lintjes of decoraties met veel veertjes, dan is dit misschien iets voor je. Wat ik gebruikt heb is een rieten mandje voor servetten, twee linnen servetten in de kleur gebroken wit, twee servetringen van riet, een paar kunstbloemen en een paar onbeschilderde eieren. Misschien vind je het wel erg naturel, en mis je wat kleur, maar ik heb op de overige blogs voldoende leuke ideeën gezien voor iets meer frivole of meer brocante paasdecoraties. Kijk daarvoor maar eens aan de rechterkant van onze pagina, daar staan heel veel leuke blogs met sfeervolle ideeën.

Ik wens jullie allemaal heel fijne paasdagen toe.

Groetjes Patricia

"Oh nee, niet weer he..."

2 opmerkingen:

 1. Dank je wel voor je lieve reactie, Patricia.

  Voor jou en je gezin ook een heel fijn paasweekend gewenst! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi en subtiel!

  Fijne dagen

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen