zondag 17 maart 2013

In Friesland gebleven, geen woonbeurs..


Het was eerst de bedoeling om naar de woonbeurs Wonen en Co in Groningen te gaan, maar toch besloten om dit weekend verder te klussen in huis. Volgende keer beter, maar het klussen vraagt soms meer tijd dan je van te voren denkt. De nieuwe vloer hebben we geplaatst, maar er moest toch weer een heel nieuw luik op maat gemaakt worden en een geheel nieuwe ondervloer van underlayment.

Het behangen hebben we vandaag afgemaakt. Het behang met het breipatroonmotief hadden we al gedaan en nu dus de rest van de hal gedaan. Hier geen motief, maar wit effen behang. De oude plinten toch maar verwijderd, want deze waren niet zo mooi meer. Nieuwe hoge plinten maken dus. Daarna kan ik het gaan aankleden. Deze week nog op internet kijken naar een mooie wandlamp en misschien een mooie foto uitzoeken om te laten afdrukken op canvas. Dat laatste vind ik altijd zo mooi. Bij ons in de woonkeuken hangt ook een grote canvas foto van mijn liefies bij het strand (zie bijgevoegde foto).

Foto op canvas

Landelijk Wonen: doorkijkje woonkeuken


Aankomende week heb ik wel mijn zinnen gezet om weer wat in de tuin te gaan doen. Hopen dat het weer een beetje meezit, want ik heb gewoon zo'n zin om weer heerlijk naar buiten te gaan. We zullen zien.

Groetjes Patricia6 opmerkingen:

 1. Jullie hebben goed je best gedaan. Weet je wat ik nou het allermooiste vind..., die foto! Echt supermooi. Fijne week, Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben dit jaar ook niet gegaan. Soms hebben andere dingen prioriteit. Jullie zijn dus nog druk aan het klussen...we gaan duimen voor mooi weer, dan kunnen we eindelijk de tuin in!

  Fijne avond

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lekker dat je, de behangklus afgemaakt hebt...je zult er zeker van genieten!!!Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Patricia,

  Jou Blog inspireert me enorm! Vind het super leuk om te lezen, ik kijk bijna dagelijks of je je Blog hebt aangevuld :-)
  Zelf ben ik ook een groot fan van Landelijke Stijl en ben mijn eigen Blog begonnen. Het staat nog in de kinderschoenen maar ik hoop ook mijn passie te kunnen delen.
  Ik wacht met smart wanneer jullie klus af is en de foto's te zien zijn.

  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt een prachtige canvasfoto hangen! En je doorkijkje is ook heel leuk. Tja, en soms moet je toch gewoon even door met klussen, maar als het dan af is ben je trots op jezelf, toch? Het wordt vast mooi!!!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er gezellig uit. Wat een mooi canvasdoek, mooie kleurencombinatie! Nou, daar heb ik ook zin in om in de tuin aan de slag te gaan, bij ons zitten de vogels overal in, dus een lekker rommeltje is het, maar, `t regent hier voor de verandering, dus of het wat wordt??!! Fijne dag en nog bedankt voor je volgsterschap, heel gezellig! Lieve-groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen