zondag 10 maart 2013

Warme wand


Toch eens gekozen voor iets anders: een behang met een patroon. Normaal kiezen wij hier niet zo snel voor en zijn de meeste wanden bij ons in huis in rustige kleuren geschilderd. Bij het opknappen van de trapopgang hebben we dit ook gedaan, met uitzondering van één wand. Qua kleur is het niet zo spannend (heel licht grijs), want dat past prima bij de andere kleuren in ons huis, maar het dessin is des te spannender: een patroon van een breiwerk, zoals je dat kent van bijvoorbeeld een kabeltrui.
Leuk wanneer je met de behangrol in de winkel staat en zo twijfelt, ja of nee? Toch gedaan dus, en ik moet zeggen, juist omdat de andere wanden wit zijn staat het toch wel erg leuk en warm. Een echte knuffelmuur. De trap hebben we wit geverfd. Deze was oorspronkelijk bruin, zoals je hier kon zien, maar steekt nu mooi af tegen het warme dessin op de wand.

De bijgevoegde foto's zijn "een opwarmertje", hoe toepasselijk met dit "lenteweer". Volgende week hoop ik het totaalplaatje te kunnen laten zien, wanneer ook de nieuwe vloer is gelegd. Fijne zondag allemaal, lekker warm bij de kachel wel te verstaan ;-)

Groetjes Patricia

2 opmerkingen:

 1. Het doet heel warm aan Patricia, wij zijn ook niet zo van de patronen, maar dit is wel heel bijzonder.
  Ik ben benieuwd hoe het je bevalt.

  Fijne dag nog en lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zoiets nog nooit gezien. Ben heel benieuwd hoe het wordt. Het is wel eens iets heel anders. Spannend!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen