donderdag 11 april 2013

Decoratie met zijden bloemen

Er gaat natuurlijk niets boven echte bloemen in huis. De geur is onvervangbaar en het oogt meteen ook heerlijk fris en vrolijk. Daarom heb ik zelf ook regelmatig verse bloemen in huis zoals je wel hebt kunnen lezen. 

Zijden bloemen

Bloemen zijn tegenwoordig in nagenoeg ieder jaargetijde vers te verkrijgen. Toch vind ik het ook wel handig dat er zoiets bestaat als zijden bloemen. Ik heb er niet erg veel van, maar zoals je op de afbeeldingen kunt zien zijn ze erg mooi. De zijden bloemen die je ziet zijn een ranonkel en roze roosjes. Met een paar zijden bloemen kun je het totaalplaatje toch net iets opleuken. 

Brocante uitstraling

De tekst "With Love" is van Riviera Maison evenals de zijden ranonkel en de roze roosjes. De houder voor waxinelichtjes heeft een meer brocante uitstraling en kreeg ik vorig jaar cadeau voor mijn verjaardag. De tekst in houten letters en de waxinelichthouder zijn qua kleur neutraal, en je kunt zien dat de zijden bloemen het geheel toch wat meer sfeer geven.

Groetjes Patricia3 opmerkingen:

 1. Alhoewel echte bloemen hier favoriet zijn, ben ik ook bezweken voor een paar mooie zijden bloemen die het hele jaar mijn huis sieren.
  Prachtig bij jou, heel sfeervol.

  Lieve groet,
  Eefie
  http://whats-inaday.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor, haast niet van echt te onderscheiden. Groet, Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niks mis mee. Ik maak ook vaak gebruik van 'nep' bloemen. Ze moeten wel niet van echt te onderscheiden zijn, vooral bij het groen is dat wel eens het probleem. Deze ranonkels zijn heel mooi en geven meteen de sfeer weer. En als de echten te krijgen zijn (en niet te duur) mogen zij natuurlijk de hoofdrol spelen!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen