zaterdag 6 april 2013

Lente, eindelijk...

Eindelijk, lente... Ik hoorde de lente al aankomen zoals je kunt zien op de foto ;-) Vanochtend was het klusjesdag op school. Met zijn allen de school weer een opknapbeurt geven in het lentezonnetje, heerlijk gewoon. Thuis staat de achterdeur weer voorzichtig open. De zon staat er vol op en er is gelukkig weinig wind, dus dan kan het.

Om de sfeer van lente in huis te halen hoefde ik niet veel te doen, ik kreeg namelijk prachtige bloemen deze week. De glazen pot is omwikkeld met jute en voorzien van een strikje. Al met al een heerlijk fris lenteplaatje. In dit geval hoefde ik het niet zelf te maken, ik kreeg het kant en klaar als cadeautje, maar het is natuurlijk ook een eenvoudig zelf maken idee in landelijke stijl.

Ik weet niet wat jullie gaan doen, maar ik ga de zon nog even opzoeken. Allemaal een heel fijn en zonnig weekend gewenst.

Groetjes Patricia3 opmerkingen:

 1. Hier is het niet koud, maar ook niet zonnig...ik hoop dat we dat morgen in ieder geval wel krijgen, kunnen we lekker in de tuin aan de slag.

  Mooie tulpen heb je!

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet ervan, `k zat net even in het zonnetje, helaas is het zonnetje net achter de wolken verdwenen. Fijn weekend en lieve-groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze leuk, zeg! Heerlijk zo het voorjaar binnen EN buiten!

  Geniet van de zon!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen