zondag 7 april 2013

Tijdschrift en Riviera Maison Special

Friesland in lentesfeer

De ochtend begon met wat bewolking hier in Friesland, maar vanmiddag de hele middag buiten kunnen zijn met het zonnetje erbij. En zeg nou zelf, hier waren we toch allemaal aan toe? Ik ben eens even terug gaan bladeren op deze woonblog naar vorig jaar. Toen zag ik dat eind april onze veranda al helemaal was ingericht, kussens lekker op de banken, en wanneer ik het me goed herinner hadden we in april al onze eerste barbeque.

Zover is het nog niet, want ook vanmiddag kon je prima in de zon zitten, maar een trui was geen overbodige luxe. Zo heerlijk, kopje thee en wat landelijk wonen tijdschriften en magazines mee naar buiten, en lekker bladeren. Van de Riviera Maison Special voor zomer 2013 kreeg ik ook meteen dat zomerse gevoel. Al met al een heerlijk relaxte zondag.

Groetjes Patricia

Schapen in de voorjaarszon op de Zeedijk

6 opmerkingen:

 1. Deze bladen heb ik vanmiddag ook mee naar buiten genomen. Hard gewerkt in de tuin, maar ook de tijd genomen voor een drankje en een mooi blad. Het was een heerlijke lentedag!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eindelijk, wij hebben ook heerlijk genoten van de zonnestralen. Ja, inderdaad, vorig jaar waren we al verder. Mijn veranda is ook nog helemaal niet op orde, maar vandaag, eerst maar even genieten. De rest komt wel. liefs en een fijn (hopelijk zonnige)week. Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben ook genoten van deze mooie lentedag met een mooie wandeling. De natuur staat op springen, nog even en alles is weer fris groen. Onze veranda heeft ook nog de jaarlijkse poetsbeurt nodig, maar ik denk dat ie binnenkort komt. Heerlijk, want dat betekend eindelijk genieten van een glaasje met een heerlijk woontijdschrift op je schoot, soezend in het zonnetje...Waar is die emmer met sop?!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee hier waren wij gisteren ook! Het windje was nog koud hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk he dat zonnetje. Ik geloof de komende dagen even doorbijten, maar het is wel goed voor de tuin en dan zondag de kers op de taart 20gr ;-)

  Groetjes Sot & Tof

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als de zon zo blijft schijnen dan boffen we en kun je meer van dit soort mooie plaatjes schieten.

  Lieve groet,
  Eefie

  Als je mijn blog niet meer kunt vinden:)
  Mijn blognaam is veranderd in:
  http://whats-inaday.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen