zondag 19 mei 2013

Genieten van landelijke omgeving tijdens Elfstedentocht

Samen met dochter taart aansnijden
Pinksteren, een heerlijk lang weekend, waarin ik ook nog eens jarig ben vandaag. Gisteren en vandaag gezellig visite gehad en nu even relaxen op de bank. Morgen staat er niets op de planning, maar er is genoeg te doen in Friesland.

Op Pinkstermaandag staat de Elfstedentocht voor fietsers en motoren op het programma. Dat is altijd wel gezellig en vaak rijden de eerste groepen fietsers van de Elfstedentocht al vroeg door ons dorp. Het is te hopen dat het morgen qua weer een mooie dag wordt, zodat iedereen die meedoet of komt kijken weer kan genieten van de prachtige landelijke omgeving van Friesland.

Bloemen verjaardag
Wat je ook gaat doen, of je nu naar een Pinksterfair gaat, lekker gaat shoppen of een dagje eropuit naar bos of strand: Iedereen nog een fijn lang weekend.

Groetjes Patricia

Boeket met veel groen en wit6 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Patricia, je kreeg gelukkig een mooie en zonnige dag cadeau...als de zon zich tenminste ook in het noorden heeft laten zien! Ik wens je morgen een gezellige 2e Pinksterdag!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent al lekker in het zonnetje gezet, letterlijk (hier heeft de zon tenminste de hele dag lekker geschenen) en figuurlijk (die prachtige bos bloemen!). Geniet nog even van deze extra vrije dag met hopelijk nog steeds dat zonnetje...
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd nog. Gisteren gelukkig mooi weer, vandaag is het weer pet! Helaas, en ik ben nog ziek ook. Dus van al mijn pinksterweekendplannen is niet veel terecht gekomen. Nu maar even genieten van alle mooie blogs. Ik hoorde net op de radio van die elfstedentocht. Leuk. Zal best gezellig zijn. Liefs, Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog van harte gefeliciteerd!! Je had een mooie dag volgens mij.
  Nu even nagenieten, prachtige bloemen zeg!

  Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van <3 gefeliciteerd! Het was idd een prachtige dag. En de foto's liegen er niet om... Wat een prachtige bloemen. Wat een heerlijke verwennerij!

  Lieve groetjes
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom vandaag je blogs even bijlezen. Was een tijdje minder actief ivm andere drukte...zie dat we dag aan dag jarig zijn (ik ben 18 mei jarig)...grappig...

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen