donderdag 6 juni 2013

Friesland, water groen en Friese Koe

Zomer in Friesland

Heerlijk, de terrasdeuren staan hier wijd open, het kan eindelijk lekker doorwaaien en het is zomer. Het belooft ook de komende dagen nog zomers weer te blijven, dus de eerste barbeque van dit jaar gaat zeker plaatsvinden dit weekend.


Friese Koe

Vandaag heb ik een paar typisch Friese foto's voor jullie. Wat is er nu meer Fries dan water, veel groen en de Friese koe? Landelijk wonen gaat natuurlijk over meer dan interieur, en het prachtige Friese landschap past daar prima bij. De strakblauwe lucht maakte zelfs de koeien blij en ze waren maar al te bereid om mee te werken aan hun "moment of fame". En zeg nou zelf, ze zijn best wel cute. Strike a pose!


Veel plezier bij het kijken naar de zomerse Friese plaatjes en geniet vooral van het heerlijke zomerweer.

Groetjes Patricia
5 opmerkingen:

 1. Koeien horen bij Friesland (en natuurlijk ook bij het overige deel van Nederland)! En de zomer...die mag van mij ook nog een hele tijd blijven hoor!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is je gelukt... Heb er van genoten en mede dankzij het prachtige weer. Thanxxxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echte mooie foto's van Nederland. Zo uit een boekje, lijkt wel. Kan zo in een reisgids over Holland. En wat heerlijk, die strakke blauwe lucht erboven. Genieten!!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk gedaan! Prachtige beesten, vooral als ze net uit de stal mogen, lekker gek doen ze dan!! Geniet ervan en lieve-groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's van ons prachtige Friesland!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen