zaterdag 29 juni 2013

Long Island Style


Long Island Stylingtips

Landelijk wonen magazines, ik vind het heerlijk om daar onder het genot van een kop thee doorheen te bladeren. Deze week kocht ik Decoreren Landelijke Stijl, de zomereditie. Ik kan je zeggen, een absolute aanrader. In deze editie ondermeer styling tips voor een Long Island Stijl. Zelf hou ik erg van deze stijl en het laat zich prima combineren met een landelijke woonstijl. Veel wittinten gecombineerd met grijs- en bruintinten en af en toe accenten met meer kleur.

Bistrostoeltjes als decoratie aan de wand

De stoeltjes op de foto's heb je misschien wel eens eerder op de blog voorbij zien komen. Het zijn een soort bistrostoeltjes en ik had ze een plekje gegeven bij ons in de hal. Daar stonden ze op de vloer onder de trap, dus wanneer ik aan het stofzuigen was, moest ik telkens de stoeltjes weer verplaatsen. Daarnaast vond ik het ook zonde dat ze zo "weggestopt" stonden, want ik vind ze best mooi.


Daarom heb ik twee haken gekocht en deze op gelijke hoogte aan de lambrisering bevestigd. Nu hebben ze het plekje dat ze verdienen, en het is nog praktisch ook.

Nog een fijn weekend, met lekker veel zon.

Groetjes Patricia

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke oplossing voor de beide stoeltjes. Zo nemen ze amper ruimte in en toch kun je er van genieten.

  Fijn weekend nog! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee voor je stoeltjes, mijn dochter die op kamers woont heeft ze ook opgehangen wegens ruimtegebrek, het staat idd erg leuk.
  Het blad decoreren in landelijke stijl heb ik naast me liggen, even wat stylingstips en ideetjes opdoen:)

  Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee met de stoeltjes, Patricia! Het blad heb ik vorige week gekocht, maar ik heb er nog niet doorgebladerd.

  Nog een fijne avond!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Patricia, Wat een heerlijke blog. Ik heb even rondgekeken en ben al ontzettend veel mooie foto's en ideetjes tegengekomen. De Decoreren Landelijke Stijl heb ik nog niet in huis maar ga ik morgen meteen halen!
  Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Patricia,

  Wat ziet alles er gezellig uit hier!
  Reden om vaak te komen buurten.
  Mag ik vragen welke tint wit er op de lambrizering zit?

  Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen