zondag 16 juni 2013

Vaderdag

Het dorpsfeest zit er weer op. Gisteravond was de slotavond van een paar geweldige dagen. Wanneer de laatste feestgangers de feesttent hebben verlaten, is het mede aan ons als feestcommissie uiteraard nog de taak om op te ruimen. Daarna nog even samen met elkaar gegeten en om half 5 weer thuis.

Geen ontbijtje

Je zult begrijpen dat een ontbijtje er vanochtend even niet inzat. Toen lag ik nog in dromenland. Wel heb ik vorige week nog even tijd gehad om een cadeautje te kopen. Onze dochter had deze keer geen tekening gemaakt. Ze had "het druk gehad met het dorpsfeest" ;-) Maar, ze heeft het cadeautje glunderend aan papa gegeven, want ze wist wel van de verrassing en heeft die goed geheim gehouden. "Het flesje niet wegdoen papa, die wil ik wel bewaren", en eerlijk is eerlijk, het is een fraaie verpakking met decoratief flesje.

Voor alle vaders van Nederland: een fijne en gezellige vaderdag.

Groetjes Patricia
5 opmerkingen:

 1. Ik neem aan dat paps ook van het dorpsfeest genoten heeft en niet zat te wachten op een ontbijt, vroeg in de morgen. Hier zijn we om 11.00 uur aangeschoven, met drie avonden/nachten examenfeesten vond mijn oudste dochter dat ook vroeg genoeg ;-)!

  Fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Genoten van het feest, dan mag je ook wel even uitslapen!!!
  Geniet van je dag!

  Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gezellig een dorpsfeest. Kom je niet overal tegen!! Wat is papa goed verwend. Het flesje alleen al is prachtig. En hoe ruikt deze schoonheid? :-)

  Liefs Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker uitslapen is ook een kadootje, toch? Zeker na zo'n geslaagd feest!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste,

  Wie kan mij helpen het kruiden rek te vinden dat hierboven geplaatst werd door Patricia.

  Met vriendelijke groeten,
  Marleen Bucqué
  België

  BeantwoordenVerwijderen