zondag 7 juli 2013

Vakantiehuis of eigenlijk vakantie thuis

Vakantie(t)huis

Vrijdag was mijn laaste werkdag voor de vakantie en dus nu genieten van de zomervakantie. En hoeveel mazzel kun je hebben hier in Nederland om de vakantie zo te beginnen? Heerlijk buiten, lekker barbecuen en languit in de zon.


Het is gedeeltelijk waar, dat van languit in de zon, want we zijn ook begonnen met het schilderen van het speelhuisje van onze dochter, de veranda en de schuur. Dat staat dus nog op het programma de komende dagen, maar dat is absoluut geen straf om te doen met dit weer. De kleur is Oud Hollands Wit (RAL 9010). Wanneer je eenmaal de eerste kwast verf hebt aangebracht, zie je dat je eer gaat krijgen van je werk. Wat een verschil.


Mocht je vakantie hebben, dan wens ik je een fijne vakantie. Ga je morgen weer aan het werk, dan vooral genieten van de lange zomeravonden wanneer je thuiskomt.

Groetjes Patricia


We hebben wel terrasverwarming in de veranda, maar er gaat niets boven een lekker warm kleed wanneer het in de avond afkoelt.


De decoraties voor buiten zijn vrij sober: een gruttersbak gevuld met rieten mandjes met petunia, een emaille bloemengietertje en een klein canvas schilderijtje. Samen met de rieten lampenkap toch een landelijke sfeer.

i

De blauwgetinte kruik staat mooi op de buitentafel. De kleur past mooi bij de vergrijsde steigerplanken en de natuurlijke kleur van de stoelen. 


4 opmerkingen:

 1. De veranda is wel een heerlijke plek zeg, vooral nu je 's avonds ook nog zo lang buiten kunt zitten. Onze vakantie is nog niet begonnen, maar gelukkig duurt dat niet lang meer. Nog even volhouden dus.

  Geniet lekker van je vrije dagen en de zon! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezelligheid, geniet ervan! Fijne zomervakantie. Lieve-groetjs, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ♥♥♥ ,wat een heerlijke plek..
  Fijne vakantie,
  Lieve groet Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker plekje hoor! En om zo je vakantie te beginnen is idd heerlijk! Geniet er van.

  Fijne dag

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen