dinsdag 6 augustus 2013

Buitenleven

Waarschijnlijk net als de meeste mensen hebben wij de afgelopen week voornamelijk buiten doorgebracht. Bovendien was het op bepaalde dagen ook zo warm in huis, dat je daar sowieso niets te zoeken had. Geen tijd dus om in huis door te brengen.

Bij ons in de tuin heb ik deze week hooguit wat heggen bijgesnoeid. In het begin van de avond was dat wel te doen. Gewoon af en toe een klein gedeelte bijwerken, dan blijft het ook netjes.


Afgelopen weekend stond in het teken van vlinders tellen las ik. Zelf heb ik ze niet geteld, maar bij ons waren het er best veel. Dat komt niet zozeer omdat wij veel bloemen hebben die vlinders aantrekken, maar onze buurtjes wel. En dus kunnen we mooi meegenieten van al die prachtige vlinders, en jullie nu ook.

Fijne week allemaal.

Groetjes Patricia

Het is nog geen tijd om de kaarsjes aan te steken. De lantaarn is van Riviera Maison en hangt bij ons in de hal. Tesamen met de tas en de schelpenketting blijft het geheel dus nog zomers qua sfeer.

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk, buiten genieten. De vlinders komen volop op de vlinderstruik af dus die doet z'n naam eer aan. Ik hang de lantaarns nu buiten in de boom, heel romantisch, vooral als je de rest van de tuinverlichting uit laat. (wel lastig als je wilt lezen). Geniet er nog even van, liefs Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij genieten ook volop van de tuin én vlinders. Heb het idee dat het er meer zijn dan andere jaren. Maar dat kan ook wel, want we hebben nu veel meer uurtjes in de tuin doorgebracht dan vorig jaar met al die regen! Heerlijk toch!! Trouwens prachtige foto van die dag-pauw-oog-vlinder!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu het buiten zo donker en grijs is, heb ik een paar uur terug al een aantal kaarsjes in de woonkamer aangestoken...wel wennen dit weer na drie weken warmte en zon in het buitenland.

  Wat een prachtige vlinder, hier zie je ze maar weinig in de tuin.

  Leve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen