zondag 18 augustus 2013

WaddenzeeLand

Waddengebied promotie

WaddenzeeLand is de naam van een nieuw magazine en website met als doel het onder de aandacht brengen van de schoonheid van ons Nederlandse Waddengebied. De start zal zijn in het begin van 2014. Nu zijn wij natuurlijk nogal bevooroordeeld, want wij wonen zelf vlakbij de Waddenzee, maar ik juich het initiatief natuurlijk toe.


De promotie zal een internationaal karakter krijgen om ook de rest van de wereld te laten zien hoeveel moois het Waddengebied te bieden heeft. De Waddenzee zelf staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en de promotie zal vooral gericht zijn op de toeristische mogelijkheden in dit gebied. Denk daarbij aan de Waddeneilanden maar ook het kustgebied van de kop van Noord Holland, Friesland en Groningen.


Af en toe plaatsen wij ook foto's van de landelijke omgeving waarin wij wonen. Zo dragen wij hopelijk ook ons steentje bij om te laten zien hoe prachtig het hier is. De foto's die je bij dit artikel ziet, zijn gisteren gemaakt. De rust van het Friese Wad en op een kilometer van ons huis waren ze druk bezig met het oogsten van vlas. De mooie schoven worden uiteindelijk omgetoverd in eendenmanden.


Tot zover ons kleine stukje promotie voor het Waddengebied, in dit geval van Friesland. Vinden jullie niet erg toch?

Groetjes Patricia


1 opmerking:

  1. Leuk blog heb je! Krijg er zelf meer een long island gevoel bij dan het landelijk wonen, maar heel sfeervol.
    Ik heb me aangemeld als volger,
    Groetjes?
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen