donderdag 29 augustus 2013

Woonaccessoires Najaar blijven nog even in de kast

Najaarscollecties

De nieuwe collecties van landelijke woonaccessoires zijn alweer helemaal gericht op het najaar. Het is heerlijk om te zien en biedt uiteraard genoeg inspiratie om je interieur weer warm aan te kleden voor deze herfst en winter. Zelf ben ik nog niet zover. Gisteravond bijvoorbeeld hebben we nog heerlijk lang buiten gezeten. Echt warm was het niet, maar met een vuurschaal vol hout is het prima te doen. Qua accessoires hou ik het nu nog even zomers. De lantaarn met kaars en schelpen op onze buitentafel geeft me nu nog dat heerlijke zomerse strandgevoel.

De grote kaars en lichtgekleurde schelpen geven de lantaarn een zomerse look

Landelijk Wonen aan het water

Afgelopen weekend nog een laatste (kleine) verfklus gedaan. Het hondenhok bij de vijver kon nog wel een opknapbeurt gebruiken. Ook al ligt onze hond er nooit in (het is me een raadsel waarom niet), we doen het hok niet van de hand. Het staat gewoon zo leuk langs de vijver. Landelijk wonen aan het water zeg maar ;-), wat wil je nog meer? Gelukkig maken onze katten er wel gebruik van.

Landelijk wonen aan het water. Hondenhok in de avondzon. Hier nog niet opnieuw geverfd, maar inmiddels nog witter.

Bloemengieter Brocante Uitstraling

Nee, ik ben duidelijk nog niet met het najaar bezig. Wanneer ik in de tuin rondkijk is het geheel ook nog erg zomers. Het enige waaraan je kunt zien dat het najaar weer in aantocht is, is de kastanjeboom. Deze hangt alweer helemaal vol met dikke kastanjes.

Close up van bloemengieter met brocante uitstraling. Achtergrond met frisse lavendel. 
Voor nu nog een paar zomerse kiekjes, zoals van de bloemengieter met brocante uitstraling. Deze wordt alleen maar mooier naarmate het weer haar invloed laat gelden. Het rieten mandje met lavendel kreeg ik gratis bij aankopen in een tuincentrum. Ik heb de lavendel een mooi plekje gegeven bij onze schuur zodat het extra opvalt tegen de witte achtergrond.

Groetjes Patricia

Het weer krijgt inmiddels grip op de bloemengieter...

3 opmerkingen:

 1. Ik begin ook nog niet met herfst accessoires of bolchrysanten hoor, daar ben ik nog echt niet aan toe ;-). Als ik jouw hond was, dan wist ik het overigens wel...helemaal nu het hok mooi opgeknapt is!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Guus kiest zelfs liever voor de bank dat zijn eigen mand, eigenwijze beesten :) En hier ook tot het laatst toe genieten van de zomer hoor, pas als de zonnestraaltjes vertrokken zijn, mag de herfstsfeer in huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het begint bij mij wel heel langzaam te kriebelen hoor....
  Niet de herfst maar wel de accessoires....
  Krijg dan altijd zin in natuurlijke kleuren in huis maar verder laat de zon maar schijnen ;)
  Heerlijke zomerbeelden.

  Fijne avond

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen