maandag 23 september 2013

Bureau Long Island Style

Bureau maken bij industriële kruk

Een tijdje geleden schreef ik over een industriële kruk die we goedkoop hebben kunnen kopen. Voor deze week staat op de planning om het bureau er zelf bij te maken. Het bureau komt in onze erkerkamer. Dit is de ruimte die je ziet op de achtergrond van de foto's van de industriële kruk. Ik hoop dat ik dit weekend de foto's van het bureau kan laten zien.

Andere fotocamera

Het afgelopen weekend heeft mijn hubby volop getest met onze nieuwe camera en lenzen. De foto's bij deze blogpost, zoals bijvoorbeeld de foto van de zonnebloem hierboven,  zijn gemaakt met de nieuwe camera. Natuurlijk moest ik er zelf ook aan geloven, dus vooruit, één fotootje van mezelf op de blog ;-)


Herfst

Zoals je kunt zien op de foto hieronder, was ook het nieuwe Riviera Maison Magazine binnengekomen, de herfsteditie. Ik moet zeggen dat het dan wel begint te kriebelen om het interieur weer aan te passen in de richting van het herfst- en winterthema. Laat ik het zo stellen, de meeste zomerse woonaccessoires zijn inmiddels opgeruimd. Nu nog even bedenken wat ik ga doen met herfst en winter.

Groetjes Patricia


5 opmerkingen:

 1. Mooie foto's hoor, je man is goed bezig geweest. Succes met het bureau!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto,s. Benieuwd naar het bureau.

  Groet Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je nieuwe camera maakt mooie foto's. Leuk hé, om dan van alles uit te proberen. Ik leer ook steeds wat bij met mijn camera.
  Leuk ook, om jou eens in beeld te hebben. Zelf ben ik daar niet zo'n held in.
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker spelen met je camera, dat is altijd leuk om te doen!
  Ik ben benieuwd naar het bureau bij de kruk, dat wordt vast een mooie combinatie.

  Lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen