zondag 6 oktober 2013

Kastanje en Bergthee

Kastanjeboom

Wat is er nu meer "Herfst" dan vallende bladeren en kastanjes? We kunnen weer prima kastanjes oogsten van de kastanjeboom bij ons in de tuin. Toen onze dochter nog wat jonger was vond ze het prachtig, maar nu heeft heeft ze een leeftijd dat het even haar interesse niet heeft. Gelukkig hebben we nog wel buurmeisjes die een stuk jonger zijn en het prachtig vinden, dus de kastanjes komen weer goed terecht.

Zo leuk, kastanjes zoeken bij ons in de tuin

Buitentafel met herfstaccent

Vanmiddag hebben we zelfs nog samen op het terras bij ons thuis gezeten. Het was prima te doen in het zonnetje. Op de buitentafel heb ik twee bloempotten met Bergthee geplaatst als herfstaccent. De rood met groene kleur doet al echt aan het najaar denken.

Bergthee op de buitentafel

De rode bessen van de Bergthee in de herfstzon

Het weekend stond in het teken van een personeelsuitje van mijn werk en onze dochter deed samen met vriendinnen en vriend mee aan de playbackshow in het dorp. De dames en heer hadden de afgelopen weken goed geoefend en hebben de derde prijs in de wacht gesleept, supergoed gedaan!

Groetjes Patricia

Hanglampen Marine branden alweer langer doordat het in de avond weer vroeger donker is
Meerdere lekker warme woonkussens in diverse kleuren, vormen en materialen

4 opmerkingen:

 1. Het was vandaag inderdaad nog lekker! Dat blijft nog een paar dagen zo, dan slaat het om en wordt het natter en kouder. Bergthee doet mij meer aan de winter denken, maar het staat heel sfeervol op je buitentafel.

  Een fijne week, Patricia! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke lampen heb je hangen. Hier gaan de lampen ook steeds eerder aan, maar vooral de kaarsjes. Het mooist vind ik dat bij de eerste schemering, geeft een hele mooie sfeer.
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellige post! Ik vind kastanjes (en andere mooie bos-spulletjes) zoeken ook nog steeds leuk,..hihi! Geniet ervan. Leuke bloemetjes in de potjes, een idee. Lieve-groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je mag altijd nog wat kastanjes opsturen, hoor! ;)
  Je buitenpotten staan ook mooi zo!

  Fijne avond

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen