zaterdag 16 november 2013

Knus en gezellig

Bij landelijk wonen horen wat ons betreft ook (huis)dieren. Wanneer je veel ruimte om je huis hebt is het natuurlijk fantastisch om een paar schapen of geiten te kunnen houden. Wij wonen midden in het dorp en hebben daar geen ruimte voor, maar dieren horen er wat ons betreft sowieso bij.

Eén van onze katten met op de achtergrond onze hond die zonnestralen vangt.

We hebben dan ook kippen, konijnen, veel vissen in onze vijver, twee katten en een hond. Omdat het nu weer kouder wordt hebben we onze konijnen voor de winter weer in de garage gezet. Daar staan ze lekker beschut tegen wind, regen en vrieskou. Dat het weer kouder wordt merken we vooral ook aan onze katten. Ze zijn nu veel vaker binnen en ik vind dat heerlijk knus en gezellig.

Hier wordt je 's avonds heerlijk rustig van. Beide katten lekker knus binnen.

Misschien dat je die dikke rode kater van ons nog eens terug gaat vinden in een boek dat momenteel geschreven wordt over rode katers. We hebben hem hier voor aangemeld en wachten rustig af of hij "geselecteerd wordt".

Decoreren Landelijke Stijl

Een paar weken geleden kregen we een mailtje van Tinneke Vos, hoofdredactrice van Wonen Landelijke Stijl. Er werd heel netjes gevraagd of het goed was dat zij onze landelijk wonen blog ging vermelden bij enkele van haar favoriete blogs in de rubriek "De Redactie Kiest" in het magazine Decoreren Landelijke Stijl. Natuurlijk mocht dat, superleuk zelfs.


Warme herinneringen aan dit woonmagazine hebben we sowieso al. Zoals je HIER kunt lezen heeft er eerder een reportage van onze woning in de Decoreren Landelijke Stijl gestaan. Dat was toen een erg leuke dag met een fotoreportage en een interview, met uiteindelijk een prachtig eindresultaat.

Tijd voor de warme drankjes en knusse kleden of plaids is weer aangebroken.

Iedereen een fijn weekend gewenst.

Groetjes Patricia

9 opmerkingen:

 1. O, zeker herkenbaar! Onze katten zoeken ons nu ook meer op en komen er gezellig bij liggen! Mooie kater is dat op de foto en ik vroeg me af of dat dezelfde is als die je boven aan je blog hebt staan? Hij is in ieder geval fotogeniek!
  En ook weer een heerlijk blad, decoreren landelijke stijl! Al die ideeën..............
  Fijn weekend!

  Groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk en wat een eer dat ze je hebben gevraagd! Liefs Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je vermelding snap ik heel goed hoor, je hebt een hele mooie en sfeervolle blog. Gefeliciteerd!! De katten zijn ook nog eens fotogeniek, de aanmelding zou maar zo een vervolg kunnen krijgen.

  Fijn weekend. Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk dat je vermeld wordt, dat verdien je ook, het is altijd genieten bij je hoor!!!
  Ik ga hem zo snel mogelijk kopen, ik wil de nieuwe Decoreren wel eens inkijken.

  Lieve groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toevallig heb ik net het blad gekocht dus ik ga eens even kijken. Wat een eer dat je vermeld wordt. Enne die rode kater weet je zeker dat het jouw kater is??? Want hier ligt precies zo'n zelfde exemplaar hi hi.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je een vermelding krijgt met je blog in de WLS! Gefeliciteerd!

  Fijne zondag

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende je blog nog niet ....nu dus wel , en ik ga je zeker volgen hoor ...
  Leuk he , mijn blog staat er ook bij ...

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een eer, dat je vermeld wordt! Wij begrijpen ook waarom natuurlijk! Je hebt een gezellige sfeervolle blog, dus dat kan niet missen.
  Haha, je rode kat zit daar zo lekker rechtop alsof hij/zij wil zeggen: kom maar op!
  Dieren horen bij een gezellig huis (mits je geen allergie hebt natuurlijk). Heerlijk om 's avonds op de bank te zitten met een spinnende kat op je schoot. Je zou er zelf bijna van gaan spinnen....
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen