zaterdag 2 november 2013

Mini decoraties

Grotere Woonaccessoires VS Kleinere Woonaccessoires

Je hoort het wel vaker, en eigenlijk ben ik het er wel mee eens: Het is mooier om een paar grotere accessoires te plaatsen in je interieur, dan meerdere kleine woonaccessoires. Okee, maar dat neemt niet weg dat ik die kleinere accessoires toch ook wel erg schattig vind.


Zo heb je hier op deze blog wel eens kunnen lezen over de mini-schaatsjes die ik ter decoratie heb gebruikt onder een kleine stolp. Vorige week viel mijn oog in Alkmaar op deze decoratieve metalen muziekinstrumenten. Ik vond ze zo leuk. Gewoon om ergens neer te zetten of voor later dit jaar in de kerstboom.


Kleurencombinatie bepaalt voor groot deel de uitstraling

Mijn verstand zegt me dus gebruik enkele grotere woonaccessoires, maar mijn gevoel zegt me dat soms ook die kleinere accessoires prima passen in ons interieur. De combinatie van de kleuren van de brocante klosjes met het metaal zorgt uiteindelijk toch voor een rustige landelijke sfeer.


Fijn weekend allemaal.

Groetjes Patricia


4 opmerkingen:

 1. Eigenlijk ben ik ook altijd wel op zoek naar die balans. Van teveel kleine dingen word ik onrustig, maar slechts enkele grote objecten oogt kaal en misschien ook wel saai. Deze muziekinstrumenten zijn inderdaad erg leuk.

  Fijn weekend en een lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk de muziekinstrumenten. Zelf kijk ik ook altijd naar de grote objecten maar dit staat leuk zo hoor.
  Liefs anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie combinatie op deze manier, ik hou zelf ook van grote spullen, maar kan de kleine accessoires toch ook niet vergeten:)
  Je muziekinstrument is erg leuk.

  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze leuk!

  Fijne zondag!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen