zaterdag 30 november 2013

Winterfair

Winterfair Orvelte

Landelijk wonen en Brocante iets voor jou? Dan moet je zeker gaan kijken op de Winterfair in Orvelte. Vanmiddag zijn we daar geweest, en wat is Orvelte een ontzettend schattig plaatsje. De auto kon je aan de rand van het dorp parkeren, en het stukje wandelen naar de fair toe was al een feestje.

Neem alleen al die prachtige karakteristieke rietgedekte boerderijtjes die dienen als woonhuis of winkel. Het brengt je even helemaal terug naar vroeger tijden. In onderstaande karakteristieke mooie pand bijvoorbeeld, is Het Brokantien, Wonen in Landelijke Stijl, gevestigd.


Je komt al helemaal in de sfeer nog voordat je het terrein van de winterfair hebt bereikt. Deze is overigens mooi centraal gelegen en omgeven door landelijke schapenrasters.


Het terrein is sfeervol ingericht met voor ieder wat wils. Je vindt er vooral veel woonaccessoires in landelijke of brocante stijl. Daarnaast natuurlijk winterkleding, sieraden en de kraampjes met verzorging voor de innerlijke mens.


De fair kun je ook morgen nog bezoeken. Compliment aan de organisatie: Jullie fair ziet er geweldig uit, helemaal wat je van een Winterfair verwacht. Dus, heb je nog een paar uurtjes over en ben je in de buurt? Gewoon doen, het is zeker de moeite waard.

Groetjes Patricia

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk uitje! Jammer dat al dit soort leuke dingen allemaal zo ver weg zijn. Hier in West Friesland kom ik het bijna niet tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt leuk, thankx voor de leuke tip.....
  Wie weet als we vandaag nog even tijd hebben........

  Mooie sfeerbeelden.

  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas is het hier niet in de buurt, anders wist ik het wel.

  Fijne zondag! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen