maandag 9 december 2013

Eenvoud

Kerstdecoratie Sober

Landelijk wonen laat je toch nog eentje zien, nou ja, vast niet de laatste dit jaar hihi. Ik wilde je ook nog laten zien hoe je soms met maar één item toch een seizoenssfeer naar voren kunt brengen. Neem nu bijvoorbeeld deze kerstster gemaakt van belletjes. A: ik vond deze al zo cute en B: de ster doet het prima als eenling om een meer ingetogen sfeer te creeëren.


 Wit met zilver

De kerstster die je ziet is geplaatst in een wandkastje in landelijke stijl dat we zelf hebben gemaakt. Op bovenstaande afbeelding zie je nog net de contouren van het witte kastje. Met de witte kleur van het kastje en het transparante van de kleine vaasjes is de combinatie met de kerstster toch geslaagd wanneer je van een meer ingetogen sfeer houdt. Soms geldt toch: less is more, maar ik hou van beide hoor. Over the top gaat me te ver, maar het hoeft ook niet té koeltjes.

Groetjes Patricia

4 opmerkingen:

 1. Jingle bells, jingle bells.......prachtig!
  Mooi in stervorm......en ik houd van less is more....al schort het er bij mij wel vaak aan....;) maar ik blijf proberen........
  Houd van deze sfeer.

  Fijne avond

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou ook van less is more! Eenvoud siert....zoals je mooie belletjesster!
  Fijne dag!
  x Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze blijven leuk, die kerstbelletjes-sterretjes!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi zijn ze de sterren met belletjes, het blijft een mooie decoratie met de belletjes.

  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen