zaterdag 7 december 2013

Kerstboom 2013

Houten Kerstboom versieren

De Sint is weer vertrokken, dus vandaag het huis alvast enigszins in kerstsfeer gebracht. Een aantal weken geleden kon je al kennismaken met onze kerstboom van hout om zelf te maken. Je kunt het artikel HIER teruglezen. Nu dus tijd om de boom te versieren, en dat is zóóó leuk om te doen.


De kerstdecoraties die je ziet komen echt overal en nergens vandaan. Je kon trouwens wel merken dat de houten kerstboom helemaal hot is dit jaar. Waar je ook kwam, een houten kerstboom kon je altijd wel vinden.


Decoratie, geen speelgoed

De houten kerstboom staat bij ons op de schouw. De boom hoort op een hogere plek te staan, dan komt ie het beste tot zijn recht. Daarnaast is het bij ons ook een praktische oplossing, want de kans dat één van onze katten de boom als speelgoed gaat zien is daarmee weer iets kleiner.


Echte kerstboom

"Hebben jullie dan geen echte boom?" Wat dacht jij, natuurlijk wel, en die staat ook al zoals je kunt zien op de achtergrond van onderstaande foto.


Ik hoop dat deze kerstkiekjes jou ook een beetje in de stemming hebben gebracht. Er volgen vast nog wel meer kerstplaatjes dit jaar. Een fijn weekend allemaal.

Groetjes Patricia


7 opmerkingen:

 1. Ook al helemaal klaar voor de kerst zie ik. Ik ben gisteren subtiel begonnen met wat verlichting en rendiertjes. De alternatieve kerstboom is leuk. Ik hoop dat de katten hem ongemoeid laten. De boom komt ergens volgende week.
  Fijne zondag. Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Patricia, wat een mooie kerstkiekjes heb je gemaakt, heel sfeervol! Het ziet er erg gezellig uit bij je!

  Fijne zondag!
  Groetjes Patries

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig hoor, zelf ben ik meer van het rustige. Niet teveel, maar bij anderen vind ik dat wel mooi om te zien.
  Liefs Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit ziet er heel sfeervol uit, Patricia. De kerstboom in andere en houten varianten is inderdaad hip, je ziet ze her en der. Ik hoop deze week de boom te zetten.

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig zo! Hier staat het eerste kerstversiersel binnen, maar de boom moet nog een weekje wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezelligheid bij jullie..met de takjes die ik wilde gebruiken om een kerstboom van te maken heb ik nu een ster gemaakt die in de WLSD stond, er komt nog een post van op mijn blog, maar als ik haar bij jou zie, krijg ik bijna spijt! Echt zo leuk!! Op naar het bos..geniet ervan! Lieve-Groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik raak helemaal in de kerststemming. We hebben inmiddels ook een houten exemplaartje staan. En van het weekend mag de echte boom erin. Groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen