vrijdag 14 februari 2014

Niet zo van de Valentijn

Valentijnsdag

Mijn hubby is niet echt van de Valentijn, of eigenlijk helemaal niet. Ik keek onze landelijk wonen blog er ook even op na, en inderdaad: 2012 niks, 2013 niks. Maar vanochtend was het anders. Valentijn wist ook nog dat ik witte rozen stiekem mooier vind dan rode. Gaan we weer op teren tot waarschijnlijk minimaal Valentijnsdag 2019 ;-)


Kleine meisjes worden groot

Voor onze dochter van 11 jaar had hij ook een roos meegenomen. Zij "vindt wit saai", en daarom een rode roos. Goed bedoeld natuurlijk, maar dat was achteraf bezien niet nodig geweest. Kleine meisjes worden groot, en ze had van haar vriendje een prachtige grote valentijnskaart en cadeautje gekregen. Toch was er wel blij mee natuurlijk.


De vazen met rozen hebben een mooi plekje gekregen. Het staat altijd zo mooi en ze ruiken ook nog eens heerlijk.

Groetjes Patricia

10 opmerkingen:

 1. Haha, wat een leuk verhaal. Ik ging de rozen drogen als ik tot 2019 moest wachten ;-)) Gelukkig let jouw Valentijn wel goed op, hij weet namelijk wel wat je mooi vind! Wat een prachtig boeket en ook nog een mooie rode roos voor jullie dochter, wat een mooie liefdevolle dag. Dat je dochter ook nog een kaart krijgt is toch geweldig...wat kun je daar van mee genieten hé, nog leuker als zelf iets krijgen.

  Fijne dag nog!!

  Liefs Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om verwend te worden. In een landelijk interieur komt geen rood voor, ofwel?;)!! Wilde vanmorgen ook wat roze toebrengen in mijn interieur, maar binnen 10 min. was dat ook weer foetsie, vind toch de gewone rustige kleuren het mooist in een landelijk interieur!! Geniet van je bloemen/valentijn.

  Lieve-Groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij doen er ook niet aan. Maar stiekem is het toch leuk om verrast te worden ....

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wijsheid komt met de jaren ;-), wie weet hoef je niet zó lang te wachten voordat hij je op een dag als vandaag weer een keer verrast.

  Wij doen niet aan Valentijnsdag, we nemen door het jaar heen wel eens een verrassing voor elkaar mee en dat vinden wij leuker.

  Wel erg leuk dat je dochter van haar vriend wel iets liefs heeft gekregen, dat is toch anders ;-).

  Fijn weekend! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als dat geen verwennerij is....man naar mijn hart.......
  Manlief hier.....niets.........zuchttt.........

  Geniet ik maar even mee van jullie mooie rozen.

  Fijn weekend

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk! lief van je valentijn:) en hahaha grappig je dochter, die redt zich wel!'groetjes, inge

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij doen er ook niet aan hoor, en toch is het wel leuk als ze iets voor je meenemen. Ik heb mezelf maar op een bloemetje getrakteerd.
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gewoon even je lief in het zonnetje zetten is toch wel leuk. Ik werd getrakteerd op een mooie bos witte(!) bloemen. Maar de kids vergeten we ook niet, gewoon een stuk lekkere chocola, appreciëren ze enorm. Het hoeft nl niet alleen tussen geliefden, maar iedereen die je lief is.
  Misschien heeft jouw Valentijn nu wel de smaak te pakken en hoef je niet meer te wachten tot 2019...
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Of het nou Valentijnsdag is of niet, altijd leuk om onverwachts verrast te worden met zo'n mooi wit boeket!

  BeantwoordenVerwijderen